Vacature binnendienstverkoop bij AVE

Geplaatst op:

Plaats: Alblasserdam, 36 uur per week

In 1991 zijn we begonnen met de import en distributie van elektronica componenten en modules. Dit is dus al zo’n 28 jaar en wij zijn voornamelijk actief met onze afzet in de Benelux. AVE Added Value Electronics BV is gevestigd in Alblasserdam en goed bereikbaar, liggend vlak langs de A15.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie "verkoop binnendienst".

Als binnendienstverkoop krijg je contact met onze klanten (inkomende e-mails/telefoon en het proactief benaderen van klanten uit onze database), je geeft advies bij vragen of komt met mogelijke alternatieven voor een aanvraag. Je maakt uiteraard aanbiedingen/ offertes, vraagt levertijden en prijzen op bij onze leveranciers en zorgt voor begeleiding van opdrachten samen met je collega’s van de administratie en het magazijn. Werkniveau is MBO en affiniteit met elektronica heeft een pré, maar laat je niet stoppen als je een leuke werkomgeving zoekt in een kleiner teamverband.

Nieuwsgierig of enthousiast om aan een nieuwe baan bij AVE te beginnen ? We vernemen het graag, e-mail ons naar info@ave-nl.com of bel ons op 078-6215900

Klik hier voor onze website vacature

AVE

AVE Added Value Electronics

Nieuwland parc 13
2952DA Alblasserdam NEDERLAND

Tel: 078-62 15 900
De heer J. Bickel
info@ave-nl.com
ave-nl.com