Service engineer voor analyseapparatuur

Geplaatst op:

Plaats: Oosterhout, 40 uur per week

De functie

Als Service Engineer ben je bij ons actief in het preventief onderhouden, repareren en installeren van analyse-instrumenten die worden toegepast in het laboratorium voor kwaliteitscontrole, research en development én industriële analyse-instrumenten voor het productieproces. Je reist daarvoor naar de klantlocatie voor de uitvoering van onderhoud en reparatie c.q. de inschatting van werkzaamheden of voert deze intern uit. Je stelt offertes op, bestelt eventueel benodigde onderdelen en voert tijdig en zorgvuldig de administratie. Ook geef je telefonisch ondersteuyning bij technische vragen en problemen, verleen je assistentie bij installatie en start-up en geef je incidenteel gebruikerstrainingen. Tot slot weet je met jouw kwaliteiten en persoonlijkheid vorm en gewicht te geven aan onze service afdeling, wat bijdraagt aan ons streven naar zeer tevreden klanten!

Functie-eisen:

  • technische mbo opleiding procestechniek, elektronica of gelijkwaardig
  • kennis en ervaring in de procesindustrie of laboratorium technologie is een pré
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • zelfstandig, flexibel en proactief, liefst met commerciële feeling
  • technische vaardigheid en inzicht

Over Inventech:

Inventech helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren.

Inventech Benelux BV

Denariusstraat 21
4903 RC Oosterhout NEDERLAND

Tel: 016-246 04 04
De heer J. Heidenreich
heidenreich@inventech.nl
inventech.nl