Projectleider Meet- & Regeltechniek

Geplaatst op:

Plaats: Sliedrecht, 32-40 uur per week

Als Projectleider Meet & Regeltechniek vervul je een belangrijke rol op het projectbureau, samen met 4 andere collega’s. Je coördineert de lopende projecten, bewaakt de budgetten en het meer- & minderwerk. Je adviseert de klant met oplossingen voor Meet & Regeltechniek. Je draagt werkzaamheden over aan diverse afdelingen, stelt prioriteiten, stuurt activiteiten bij en bewaakt de voortgang op de projecten. Je hebt regelmatig overleg met klanten en verzorgt de oplevering van de projecten.

Functie-eisen
- MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Afgeronde MBO/HBO Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of AOT;
- Relevante werkervaring met klimaatinstallaties;
- Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
- Computervaardigheden, Word, Excel en CRM pakketten;
- Het beheersen van Nederlands (in woord en geschrift);
- Applicatiecursus Meet- & Regeltechniek of gelijkwaardig is niet noodzakelijk maar een pré.

Werkomgeving
Je komt terecht in een stimulerende omgeving met zeer gevarieerd werk. De uitdaging ligt voornamelijk in het opleveren van hoogwaardig technische projecten in de utiliteit. Webeasy is een product waarmee klimaatbesturing en integratie projecten optimaal gerealiseerd kunnen worden waarbij de besturingen van klimaat, beveiliging, verlichting, zonwering, energiemonitoring en optimalisatie geïntegreerd kan worden tot 1 systeem; Smart Buildings!

Interesse?
Lees meer over deze vacature op onze website: www.webeasy.nl

Webeasy

Sportlaan 53
3364DK Sliedrecht NEDERLAND

Tel: 0184-433939
De heer P. Straver
info@webeasy.nl
webeasy.nl