Sales Engineer Meet- & Regeltechniek

Geplaatst op:

Plaats: Sliedrecht, 32-40 uur per week

Als Sales Engineer (binnendienst) ga je aan de slag op de commerciële afdeling en wordt je onderdeel van het team waar momenteel drie collega’s in de binnendienst en vier in de buitendienst werken. Je vertaalt werktuigbouwkundige klimaat installaties naar een regeltechnisch basis ontwerp. Je werkt zelfstandig én in teamverband bij het verkopen van een meet- & regel product, op basis van internettechnologie. Je krijgt aanvragen voor projecten binnen in bestek formaat of in ‘klad als werktuigbouwkundig principe schema’. Op basis van deze informatie maak je een regeltechnisch ontwerp en een bijbehorende automatiseringsoplossing en offerte. Bij het herkennen van fouten in het bestek meld je deze. Wanneer je meer informatie over de aanvraag nodig hebt neem je telefonisch contact op met je klant. Meestal is dit de werktuigbouwkundige installateur, een adviseur en soms een eindgebruiker. Indien gewenst draag je zorg voor eventuele aanpassingen of geef je toelichting over deze offertes.

Functie-eisen
- MBO+ werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding installatietechniek of vergelijkbaar;
- Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
- Je bent goed ondernemend, klant- en oplossingsgericht;
- Je kunt goed overweg met Word, Excel en CRM pakketten;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Affniteit met klimaattechniek is een pré.

Interesse?
Ga voor meer informatie over deze vacature naar onze website: www.webeasy.nl

Webeasy

Sportlaan 53
3364DK Sliedrecht NEDERLAND

Tel: 0184-433939
De heer P. Straver
info@webeasy.nl
webeasy.nl