Servicetechnicus Meet- & Regeltechniek

Geplaatst op:

Plaats: Heel Nederland, 32-40 uur per week

We hebben een uitdagende job omdat we duizenden slimme besturing installaties in gebouwen hebben geïnstalleerd. Deze installaties hebben service, onderhoud, aanpassingen en uitbreiding nodig om installaties nog duurzamer te laten functioneren. Onze service afdeling is explosief gegroeid en daarom zoekt Webeasy, gevestigd in Sliedrecht een Servicetechnicus Meet- & Regeltechniek.

Werkzaamheden
Je hebt nauw contact met onze servicedesk. Daar komen storingen, uitbreidingen en aanpassingen binnen en wordt je voor ingepland. Je weet voor de komende 3 tot 5 dagen naar welke projecten je moet en welke werkzaamheden daar verricht moeten worden. Met een kritische storing kan het wel eens voor komen dat je acuut naar een project moet. Je verricht ook preventief onderhoud aan Meet- & Regelinstallaties. Eens in de 3 maanden heb je één week storingsdienst. Je werkt minimaal één dagdeel op één project. Meerdere dagen achter elkaar op één project is meer gebruikelijk. Meestal bij een eindgebruiker, gebouwbeheerder of samen met de installateur.

Functie-eisen
Het is van belang dat je kennis en ervaring hebt van klimaat installaties. Je weet hoe een installatie werkt, hoe deze wordt aangestuurd en hoe je kunt naregelen en finetunen. Daarnaast is kennis van meet & regeltechniek essentieel.

Interesse?
Lees meer over deze functie op onze website: www.webeasy.nl

Webeasy

Sportlaan 53
3364DK Sliedrecht NEDERLAND

Tel: 0184-433939
De heer P. Straver
info@webeasy.nl
webeasy.nl