Project Engineer Siemens - Eindhoven

Geplaatst op:

Plaats: Eindhoven, Fulltime uur per week

Project Engineer Siemens - Eindhoven

Als project engineer binnen de installatietechniek houd jij je bezig met instellen, meten en inregelen van automatiseringsinstallaties van Siemens gebouwbeheersystemen, zodanig dat de meet- en regelinstallatie functioneert conform het ontwerp. Daarnaast beoordeel je een goede werking van de installatie en waar nodig maak je aanpassingen en zorg je voor optimalisatie. Evenals het uitvoeren van complexe service opdrachten om de werking van installaties te verbeteren of optimaal in stand te houden.

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende System Integrator van gebouwbeheersystemen en Fire, safety & en security oplossingen. Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die groeiende is. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen op jouw terrein. We bieden dan ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen.

Interesse?

Mail uw sollicitatie met CV naar info@regelpartners.nl t.a.v. Dhr. A. Brunink. We nodigen je dan ook graag uit om uitgebreid over de functie te praten en de mogelijkheden binnen Regel Partners te bespreken

Regel Partners B.V.

De Beek 18
3871MS Hoevelaken NEDERLAND

Tel: 0881017600
De heer A. Brunink
info@regelpartners.nl
regelpartners.nl