Sales Engineer binnendienst -Hoevelaken

Geplaatst op:

Plaats: Hoevelaken, Fulltime uur per week

Sales Engineer binnendienst -Hoevelaken

Hoevelaken – Opleidingsniveau HBO – Werkervaring Medior

Als sales engineer binnendienst maak jij de vertaalslag van klantvraag naar een optimale technische automatiseringsoplossing, passend binnen het wensen en eisenpakket van de klant en voor de best mogelijke Total Cost of Ownership. Je bent de architect van een technische automatiseringsoplossing in technisch en financieel perspectief.

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende System Integrator van gebouwbeheersystemen, Intelligent Building en Fire, safety & en security oplossingen. Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners.

We bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die groeiende is. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen op jouw terrein. We bieden dan ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen.

Interesse?

Mail uw sollicitatie met CV naar info@regelpartners.nl t.a.v. Dhr. A. Brunink. We nodigen je dan ook graag uit om uitgebreid over de functie te praten en de mogelijkheden binnen Regel Partners te bespreken.

Ga voor de volledige vacature naar: https://www.linkedin.com/jobs/view/1344184571/

Regel Partners B.V.

De Beek 18
3871MS Hoevelaken NEDERLAND

Tel: 0881017600
De heer A. Brunink
info@regelpartners.nl
regelpartners.nl