Kalibratie Engineer

Geplaatst op:

Plaats: Woerden, 40 uur per week

Meten is weten!

In deze functie voer je volgens internationale normen, zowel bij DARE!! als bij één van onze klanten in Europa, of misschien nog verder van huis, herleidbare kalibraties uit. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over kalibreren.

 

Wat ga je doen?

In deze rol voer je, onder accreditatie, herleidbare kalibraties uit op elektronische meetapparatuur zoals oscilloscopen, audio analyzers, frequentie generatoren, multimeters en vele andere meetinstrumenten. Dit vindt veelal in één van onze eigen laboratoria plaats. Maar het komt wel eens voor dat je één van onze klanten in Europa of verder weg bezoekt om daar testruimtes te kalibreren. Aan de hand van internationale normen en klantspecificaties onderzoek je in welke mate de meetinstrumenten hiervan afwijken. Je zorgt voor een helder meetrapport zodat onze klant hiervoor een kalibratiecertificaat ontvangt.

Ben jij iemand ?

  • die in het bezit is van (of studerend voor) een MBO- diploma elektro, mechatronica, technicus engineering of vergelijkbaar van richting?
  • die affiniteit heeft met elektronica?
  • die het een uitdaging vindt om kalibraties (op locatie) uit te voeren?
  • die naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal beheerst?
  • met een rijbewijs B

Dan zijn wij op zoek naar jou!

DARE!! Products B.V.

Vijzelmolenlaan 7
3447GX Woerden NEDERLAND

Tel: 0348-430 979
De heer R. Dijkstra
info@dare.nl
dare.nl