BEN JIJ DE TECHNEUT DIE WIJ ZOEKEN?

Geplaatst op:

Plaats: Dordrecht, 40 uur per week

Wij zijn AE Sensors BV, een familiebedrijf van bijna 30 jaar oud, met passie voor sensoren en elektronica. AE Sensors BV is een groothandel die ook totaaloplossingen levert en ontwikkelt.  We zijn gevestigd in de oudste (en mooiste) stad van Holland, namelijk Dordrecht!

Wij zoeken dan ook een techneut die met passie voor elektronica en sensoren graag problemen oplost en uitdagingen zoekt. Daarnaast is flexibiliteit een absolute pré. Het kan zijn dat je op het ene moment op een offshore platform, een zeegaand schip of een kraan in de Rotterdamse haven staat, maar een paar uur later in de clean room van een chip machine fabrikant.

 Jouw baan als Sales Engineer omvat onder andere de volgende zaken:

  • Direct contact met de klant per telefoon, e-mail of in persoon
  • Oplossen van problemen/uitdagingen van de klant
  • Offertes maken en opvolgen
  • Orders maken en bestellen bij de leveranciers
  • Contact houden met de (internationale) leveranciers
  • Bezoeken van klanten en leveranciers

Jouw profiel:

MTS/HTS Elektrotechniek, Engineering & Mechatronica, Technische Bedrijfskunde. Flexibel, communicatief en uiteraard klantgericht en collegiaal. Eigen initiatief tonen, meedenken en oplossingen bedenken wordt zeer op prijs gesteld en gewaardeerd.

AE Sensors B.V.

Jan valsterweg 92
3315LG Dordrecht NEDERLAND

Tel: 0786213152
Fax: 0786213146
De heer H. Edelman
aesensors@aesensors.nl
aesensors.nl