Project Engineer - 24 - 40 uur - maatwerk laboratoriumapparatuur

Geplaatst op:

Plaats: Geldermalsen, 24 - 40 uur uur per week

Taken en verantwoordelijkheden

Als project engineer begeleid je realisatie van offerte tot en met de installatie van onze producten. Je verzamelt samen met de afdeling Verkoop de klantspecificaties en zet dit om in een te realiseren ontwerp. Het maken van kosten calculaties, goedkeurtekeningen, samenstellen van stuklijsten, opzetten van elektrische en koeltechnische schema’s en de voorbereiding voor de installatie valt onder jouw verantwoordelijkheid maar doe je samen met de collega’s op de afdeling. Je bent eindverantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit en, waar nodig, begeleid je de FAT en de SAT. Het spreekt voor zich, dat je in deze rol organisatorisch sterk moet zijn.

Functie-eisen
 • Minimaal MBO niveau 4.
 • Afgeronde opleiding Elektrotechniek of Mechatronica
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Organisatorisch sterk
 • Afgeronde opleiding Meet- & Regeltechniek is een pre. 
Wat bieden wij?
 • Een goed salaris (max. € 4.300 bruto per maand op fulltime basis).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen en een vaste eindejaarsuitkering.
 • BYOD regeling mobiele telefoon
 • Laptop
 • 30 vakantiedagen (fulltime basis)
 • Studiemogelijkheden.
Zin in deze uitdaging of meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie, het team of de functie? Neem dan contact op met Dick van Heusden of François van der Horst via 088 221 99 00 . Interesse in deze functie? Stuur je sollicitatie aan vacatures@hettichbenelux.com.

Hettich Benelux;  producent van klimaat-/laboratoriumapparatuur wereldwijd. In Geldermalsen bedenken en maken wij veel maatwerk oplossingen voor vraagstukken van onze klanten. Of het nu gaat om een kast voor plantengroei met een automatisch watergeefsysteem of om een oliebad met specifieke maten, geen vraag is ons te gek.  Als het om laboratoriumapparatuur gaat, zijn wij er voor de klant om een goede oplossing te leveren.  In Geldermalsen hebben wij een productiehal van ca. 3400 m² waar de apparatuur gemaakt wordt die veelal in het bedrijfsbureau (samen met klant en verkoop) wordt bedacht.

Hettich Benelux

De Aaldor 9
4191PC Geldermalsen NEDERLAND

Tel: 088-22 199 00
Mevrouw J. Ursinus
infomarketing@hettichbenelux.com
hettichbenelux.com