Ga in een VR-omgeving zelf aan de slag met oplossingen in een industrieel proces. De deelnemende bedrijven hebben in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van deze inspirerende en concrete beleving.

Zet tijdens de Industrial Processing de Virtual Reality-bril (HTC Vice) op en beleef welke oplossingen uw proces verbeteren. Vakexperts lichten de oplossingen op de beursvloer op de stands bij de exposanten desgewenst toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters

Met het toepassen van de zelfreinigende auto-line vloeistoffilter is de kans op een terugroepactie nihil. Er komen geen productvreemde delen of niet goed opgeloste delen / gel-achtige substanties in het eindproduct. Op de stand van Hiflux Filtration A/S krijgt u een demo van vloeistoffilter.

 


Compressor voor optimaal hygiënisch ontwerp
Met het toepassen van de juiste compressor van Aerzen bereikt u onder meer de volgende voordelen: – 100% olievrij (Class 0 volgens ISO 8573)
– Geen vervuiling door vrijkomende deeltjes vanuit de geluiddemper – Explosieveiligheid in ATEX zones door gecertificeerde in de geluiddemper geïntegreerde vonkenvanger en speciaal aanzuigfilter element.

 

 


Volledig automatische vul-en-sluitinstallatie

Gronfa Procestechniek B.V. toont in VR voor Experiencing Solutions een volautomatische vul-en-sluitinstallatie voor cans.  Voordelen zijn o.a.:
– Onderdelen geïntegreerd
– volledig automatisch
– ‘black-box’ voor de gebruiker
– Geen operator nodig
– Via PLC mee te communiceren

 

 

 


Patented new mixing solution revolutionizes cost savings and product quality

Vanuit Tetra Pak wordt een gepatenteerde nieuwe mix-oplossing getoond in de virtuele omgeving. Een nieuw mengproces met enorme potentiële verbeteringen in kostenbesparingen en productkwaliteit. De mengkop en de pomp met hoge viscositeit worden buiten de traditionele mengtank geplaatst. In het ontwerp wordt de mengtank vervangen door een speciale ontluchtingsunit.

 

 


Wilt u het project bezoeken op de beursvloer? Schrijf nu in, deelname is kosteloos.

WOTS Partners