Bege Aandrijftechniek b.v.

Voor machinebouwers is het een voortdurende uitdaging om met aandrijfcomponenten een rendabele installatie te realiseren. Individuele aandrijfcomponenten van meerdere leveranciers combineren, leidt vaak tot hoofdpijn en andere ongunstige effecten zoals tijdverspilling op het gebied van contractonderhandelingen, management en procesuitvoering.

BEGE biedt complete aandrijfsystemen waarvan de componenten naadloos op elkaar aansluiten en omdat u met maar één enkele partner hoeft te schakelen behoudt u het overzicht. U wordt niet afgeleid door verschillende contactpersonen, afwijkende levertijden, transportopties of betaalvoorwaarden én u profiteert gelijktijdig van een solide partnerschap.

Al 70 jaar bedreven in aandrijven

In 1949 is BEGE ontstaan als groothandel in aandrijftechniek. Sinds die tijd hebben we talloze bedrijven succesvol begeleid bij het professionaliseren van hun aandrijfprocessen. Waarom kiezen zij voor BEGE? Wij stellen de onderneming van onze klant centraal. We brengen een oplossing die relevant is voor uw bedrijf. BEGE combineert expertise in aandrijftechnologie met specifieke branchekennis. Het resultaat is een volledig geïntegreerde klantspecifieke aandrijfoplossing waarmee wij het concurrentievoordeel vergroten van de productiefaciliteit van onze klanten in tal van branches.

Betrouwbare en integrale aandrijfsystemen

De combinatie van onze eigen productielijnen én de overname van partijen als Ströter Antriebstechnik GmbH en verkoopactiviteiten van LAT Trommelmotoren BV, maakt dat BEGE uw partner is voor betrouwbare en integrale aandrijfoplossingen. De BEGE Family, ons uitgebreide internationale dealernetwerk, waarborgt lokale ondersteuning en korte lijnen.

Wij weten het antwoord op de uitdagingen van vandaag en de wensen van morgen in de industriële productie.

Meer weten? Bezoek ons op de WoTS in Hal 11, stand A033 of ga naar onze website.

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners