BÜCHI Labortechnik GmbH

Over BUCHI

Voeding en farmacie zijn essentieel voor het menselijke leven en onze gezondheid. Bovendien is chemie van wezenlijk belang bij onderzoek en productontwikkeling in tal van verschillende industrieën.

BUCHI bedient al deze markten, in het bijzonder de farmaceutische- en voedingsmiddelendustrie.

De kernproducten van BUCHI zijn generieke hulpmiddelen voor in het laboratorium, chemici over de hele wereld maken hiervan gebruik en hebben hiermee hun vaardigheden gedurende hun opleiding verbeterd. BUCHI producten worden ingezet in belangrijke processen binnen de industrie. Te beginnen met de ontdekking van nieuwe chemische componenten in onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, het opschalen hiervan, tot  kwaliteitsbeheersing tijdens het productieproces van grondstof tot eindproduct.

Dankzij deze sterke band met de belangrijkste processen bij onze klanten streeft BUCHI naar begrip van de industriële segmenten en de applicaties van klanten die grotendeels door de life science industrie wordt overheerst.

BUCHI is wereldwijd een belangrijke leverancier van essentiële technologieën als verdamping en scheiding voor onderzoekslaboratoria. Daarnaast biedt BUCHI nabije infrarood spectroscopie en referentiemethodes voor kwaliteitsbeheersing. Ons doel is een hoog niveau van bekwaamheid in productontwikkeling, productie en applicaties rond deze technologieën te behouden. Wij geloven dat het leveren van kwalitatief uitstekende producten en goede service de innovatie en de doeltreffendheid van onze klanten zal verbeteren.

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners