CDS Electronics

CDS Electronics

ONTWIKKELING EN PRODUCTIE VAN ELEKTRONICA SINDS 1977

 

 

 

Over CDS electronics:

Ontwerp van industriële regelsystemen, de hardware, de systeem software en de applicatie software.
Daarnaast verzorgen wij de montage van componenten op printplaten, PCB's, zowel handmatig als machinaal, through hole en SMT.
Onze systemen vormen straks het denkvermogen en de intelligentie van uw product. Dat maakt dat wij bij CDS electronics ons vak fantastisch vinden. Dat maakt ook dat wij alleen kunnen bestaan als wij er voor zorgen dat de producten van CDS electronics van de allerhoogste kwaliteit zijn en dat u er van op aan kunt dat wij altijd kunnen leveren.  Zowel met onze klanten als met onze leveranciers hechten wij aan langdurige relaties.

Wij zijn er dan ook trots op dat wij een aantal van onze klanten al meerdere decennia van dienst mogen zijn. Een nieuwe klantenrelatie aangaan is voor CDS electronics een zorgvuldig proces. Wij vinden het daarbij van belang dat onze visie en aanpak past bij die van onze klant. Binnen de MACH Technology group waar ook HEAD Electronics en Muco Technologies toe behoren beschikken wij op 4 locaties over totaal circa 220 medewerkers waarvan 40 ontwikkelaars. In deze combinatie kunnen wij hoge kwaliteit en maximale leverbetrouwbaarheid bieden aan onze klanten.

 

R&D

Ons team van technisch specialisten realiseert samen met u een hard en of software design, maakt de juiste component selectie in het kader van verkrijgbaarheid op termijn (life cycle management) en indien gewenst realiseren wij een testopstelling om een 100% getest product in de markt te zetten.

 

PRODUCTIE:

Met 2 productielocaties aan de Galileistraat in Rotterdam van samen 4.400m2 en in combinatie met zeer hoogwaardige en uiterst moderne slimme productielijnen maakt CDS het mogelijk om op een slimme manier betaalbare hoogwaardige producten in Nederland te blijven produceren. Uiteraard is onze productie ISO 9001 gecertificeerd en werken wij o.a. volgens IPC A -610

Naast de ASM SMT productielijnen, beschikt CDS electronics  tevens over een hypermoderne Vitronics Soltec Multiwave golfsoldeer robot, door slimmer te produceren blijft het hierdoor mogelijk om betaalbare oplossingen te bieden en ook grotere series in Nederland te blijven produceren.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op via r.lammerts@cds-electronics.nl of 06 131 73 548 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners