Cobar Europe B.V.

Cobar Europe BV is onderdeel van de Balver Zinn Group, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige soldeer producten voor de elektronica assemblage industrie zoals: soldeer pasta, soldeer flux, soldeer draad, soldeer staven en aanverwante producten.

De product portfolio bestaat uit een uitgebreid aanbod van fluxen (in VOC-free, Low-VOC en VOC technologie) en een compleet programma aan soldeer pasta's voor zowel printing als dispensing applicaties in loodvrije en loodhoudende legeringen.

Een van de innovatieve technologieën op de WOTS is het uitgebreid assortiment van Cobar golfsoldeer en selectieve soldeerfluxen:

De Balver Zinn Group introduceert de 390-RX-HT+ een VOC flux met een organisch activeringssysteem. De 390-RX-HT+ is een zeer betrouwbare No-Clean flux voor verschillende soldeer toepassingen en is ORL0 geclassificeerd volgends de IPC standaard
J-STD-004.

94-SEL is een low-VOC flux met optimale soldeerprestaties. De 94-SEL heeft diverse kwalificaties van high-tech en automotive bedrijven in de elektronica industrie.

323-ITM is de ideale oplossing voor golfsoldeermachines die geen stikstof gebruiken of N2 alleen op de tunnel. Tevens is deze flux optimaal voor OSP finished PCB's.

396-DRX-M+ is een VOC-free flux die optimale soldeerprestaties combineert met minimale residuen.

Balver Zinn is een pionier in loodvrije legeringen en als exclusieve licentiehouder presenteren we Nihon Superiors nieuwste gepatenteerde SN100CV® legering. SN100CV® is een loodvrije SnCu legering met een toevoeging van bismuth wat een positief effect heeft op de treksterkte (tensile strenght) en is hierdoor uitermate geschikt voor High-end applicaties. Balver Zinn is Europa’s grootste, modernste en meest ervaren leverancier van SN100C® producten met een uitgebreid wereldwijd netwerk.

Het definiëren, meten en verbeteren van thermische processen is belangrijk om de algehele kwaliteit en de prestaties van uw producten te waarborgen. Als ‘value added KIC reseller’ kunnen wij naast uitgebreide support alle KIC producten aanbieden waaronder de KIC SPS Smart Profiler. Wij verzorgen graag een demo met de KIC SPS Smart Profiler in uw productieproces. Neem contact op met Ronny Daniëls: 076 544 55 88 / ronny.daniels@balverzinn.com

Bezoek onze stand 11G024 voor een sample van Cobar GPC-R-114 General Purpose Cleaner. Deze allesreiniger is een ontvlambare reinigingsvloeistof speciaal ontwikkeld voor applicaties waar handmatig reinigen van toepassing is. GPC-R-114 verwijderd op eenvoudige wijze flux residuen en verdampt snel zonder zichtbare residuen achter te laten op de gereinigde oppervlakken.

Het Balver zinn - Cobar support team bestaat uit technische specialisten met tientallen jaren ervaring in alle soorten soldeer applicaties en helpt u graag uw soldeer proces te optimaliseren. Daarnaast kunnen onze klanten worden ondersteund doormiddel van praktische trainingen en cursussen met als doelstelling proces en kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Als 'authorized IPC Training center' kan naast veel proces gerelateerde trainingen een veelvoud aan IPC trainingen worden aangeboden.

De Balver Zinn Groep heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, U.S.A. en een wereldwijd partner netwerk.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand: 11G024

Cobar Europe BV
Aluminiumstraat 2
4823 AL Breda
Tel. 076-5445588
info@cobar.com
www.cobar.com

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners