Danfoss

Danfoss

Danfoss Drives
Danfoss Drives is al ruim 50 jaar wereldwijd toonaangevend op het gebied van variabele snelheidsregeling van elektromotoren. We hebben het grootste aantal geïnstalleerde VLT® en VACON® frequentieregelaars ter wereld en kunnen putten uit tientallen jaren passie en ervaring binnen zeer diverse bedrijfssectoren. Ons portfolio bestaat uit hoogwaardige, toepassingsgerichte producten die energie besparen en emissies minimaliseren.

Condition Based Monitoring
Efficiënter werken, wie wil dat niet? Vooral voor productiebedrijven is dit van levensbelang. Maar hoe realiseer je een nog efficiëntere productielijn? Danfoss presenteert Condition Based Monitoring, waarbij we onze eigen intelligente frequentieregelaars gebruiken als sensor. Deze meten permanent de status van de motor, trillingen in het systeem en de belasting. Tegelijkertijd waarschuwen ze ook bij afwijkingen of als de kans op storing groter is. Dit alles bespaart vanzelfsprekend veel tijd, geld en het zorgt ook nog eens voor een veel hogere efficiency! Download hier het Factsheet en kom langs bij onze stand voor een live-demo en bezoek het seminar Predictive Maintenance tijdens WoTS!

Positioneren en synchroniseren eenvoudig met een frequentieregelaar
Tot nu toe werden positionerings- en synchronisatiebewerkingen uitgevoerd met behulp van servoregelaars. Servoapparatuur is echter kostbaar, is lastig in bedrijf te stellen en vereist extra bekabeling. En voor veel toepassingen zijn de hoge dynamische prestaties van servoregelaars niet nodig.
De Integrated Motion Controller (IMC) van Danfoss Drives is een in de software van de VLT® AutomationDrive FC 302 te configureren functie die frequentieregelaars in staat stelt om uiterste precieze positionerings- en synchronisatiebewerkingen uit te voeren zonder extra modules of hardware. Download hier het Factsheet over IMC.

Wetenswaardigheden over Frequentieregelaars
Danfoss heeft een passie voor frequentieregelaars en deze passie delen wij graag met u.
Zo is er een nieuwe versie verschenen van het beroemde naslagwerk Wetenswaardigheden over Frequentieregelaars. Download hier de iPaper. Kom langs bij onze stand voor een hardcopy, of indien u niet kunt wachten: Meld u hier aan voor de Danfoss Drives nieuwsbrief en stuur daarna een bericht met uw adresgegevens naar marketing@danfoss.nl, waarna wij u z.s.m. uw exemplaar van het boek toesturen.

Wilt u meer weten over deze en vele andere mogelijkheden bezoek dan de Danfoss stand tijdens WoTS!

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners