Eppendorf Nederland B.V.

Eppendorf
Eppendorf is een toonaangevend bedrijf bekend in “life Science” dat apparatuur, verbruiksartikelen en services ontwikkelt en verkoopt aan laboratoria wereldwijd. Eppendorf heeft het assortiment verdeeld in drie kenmerkende gebieden, namelijk Liquid-,Sample-, en Cell Handling. Producten behorende tot deze gebieden zijn pipetten, dispensers, centrifuges, mixers, spectrometers, PCR apparatuur, ULT vriezers, , fermentoren, bioreactoren, CO2-incubatoren, schudders en apparatuur voor cel manipulatie. Naast apparatuur ontwikkelt en produceert Eppendorf consumables zoals cell culture verbruiksartikelen, pipet tips, safe lock tubes, microtiter-, PCR platen en single-use bioreactoren.

Eppendorf producten worden vooral gebruikt in academische en commerciële onderzoekslaboratoria zoals bedrijven in de farmaceutische industrie en de biotechnologie evenals de chemische en voedingsmiddelen industrie. Daarnaast richt Eppendorf zich ook op de klinische en analyselaboratoria, forensisch laboratoria en op industriële laboratoria voor het uitvoeren van procesanalyse, productie en kwaliteitsborging. Eppendorf is in 1945 opgericht in Hamburg, Duitsland, en heeft meer dan 3.000 medewerkers wereldwijd. Het bedrijf heeft vestigingen in 27 landen en wordt vertegenwoordigd in alle overige markten door distributeurs.

Ervaring en kennis voor een premium service
Kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid en innovatie — dit zijn begrippen welke klanten wereldwijd met Eppendorf associëren. Wij geloven dat deze positieve reputatie het resultaat is van onze 70-jarige geschiedenis en toewijding aan het leveren van de beste oplossingen voor het verwerken van kostbare samples. Het uitvinden van een nieuwe technologie of het verbeteren van een bestaand product, elk detail is ontworpen met de gebruiker als centraal punt. Onze medewerkers hebben nauw contact met klanten, zodat wij alle uitdagingen begrijpen en hierdoor kennis opbouwen. Met deze kennis gecombineerd met expert engineering en high-tech productie is Eppendorf in staat voortdurend kwaliteitsproducten te leveren welke wetenschappers helpen doelen te bereiken.

Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Ons kantoor is verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf productportefeuille. Wij hebben een backoffice team bestaande uit verschillende afdelingen waaronder service – support – kwaliteit – sales – marketing – financiën - en HR. Alle medewerkers van Eppendorf Nederland B.V. zijn door jaren ervaring en kennis in staat onze klanten premium service te bieden. Deze service vertaalt zich in applicatie ondersteuning, snelle levering en uitstekend (preventief) onderhoud.

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners