Helmholz Benelux

Wij bieden: Een totaaloplossing voor de volledige infrastructuur van de productienetwerken PROFINET, PROFIBUS en CAN. Wij leveren als One-Stop-Shop alle componenten die nodig zijn voor een robuuste infrastructuur. Hiermee ontzorgen wij u als gebruiker van deze technologieën. Eén aanspreekpartner/specialist voor de gehele infrastructuur.

  • Oplossingen voor Remote Maintenance. Op een eenvoudige en veilige manier automatiseringsinstallaties via het Internet onderhouden.
  • TB20 remote IO-systemen voor PROFIBUS, PROFINET, CAN, Ethernet/IP, Modbus TCP en Ethercat. Bij TB20 komen alle voordelen van decentrale I/O op een mooie manier bij elkaar: ruimtebesparing, besparing op bekabeling, en geschiktheid voor verschillende PLC-systemen.
  • Netwerkmonitoring waarmee de uptime van machines en installaties drastisch wordt verhoogd. Unieke oplossingen die eenvoudig in bestaande en nieuwe installaties kan worden geïntegreerd zonder aanpassingen in de hard- en software.
  • S7-Panel-PLC's. Een combinatie van een touchpanel met een PLC, van Duits fabricaat en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Programmeerbaar met Step7, standaard voorzien van ethernet-poort, CAN, Modbus en RS232/485.

Specialismen: PROFINET, PROFIBUS, CAN, Remote Maintenance, Remote IO, S7-Panel-PLC's Industrial Network Service Center Systeme Helmholz Benelux B.V. is gestart met het Industrial Network Service Center. Vanuit dit centrum wordt onafhankelijke service en support verleend op PROFIBUS/PROFINET/Ethernet en CAN netwerken. De specialisten kunnen u helpen met alle netwerkaspecten tijdens ontwerp, in bedrijf stellen en productie.

Laatste berichten

WOTS Partners