INTOS interior solutions

INTOS LAB SOLUTIONS
INTOS Lab Solutions is specialist in laboratoriuminterieurs. We creëren (maatwerk) laboratorium inrichting dat voldoet aan de hoogste eisen en naadloos aansluit op de werkprocessen en behoeften van alle gebruikers. Na een korte doorlooptijd ontstaat een hoogwaardige werk- en onderzoeksomgeving waarbinnen enkel topprestaties geleverd worden.

Producten
INTOS Lab Solutions heeft een diversiteit aan tafelframes, kasten en spoelmeubilair. Als expert in maatwerk interieurs passen we het standaard laboratoriummeubilair makkelijk aan aan uw voorkeur, wat betreft materiaalgebruik, maatvoering en kleur. Door dealerschappen met fabrikanten van hoogwaardige zuurkasten en biosafety cabinets, leveren we deze apparatuur standaard én aangepast ook snel en zorgeloos.

INTOS Green Lab service
Met de INTOS Green Lab service draagt INTOS Lab Solutions bij aan het op kostenefficiënte wijze duurzaam inzetbaar maken van gebruikt laboratoriummeubilair. Met de Green Lab service zorgen wij voor onderhoud, demontage, verplaatsing en renovatie van het gehele laboratoriuminterieur inclusief de verhuizing van zuurkasten en biosafety cabinets en de bijbehorende validatie.

Onderdeel van INTOS interior solutions
INTOS Lab Solutions is onderdeel van INTOS interior solutions, een sinds 1991 opererende specialist in hoogwaardig maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt.

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners