KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is gevestigd in Veenendaal, Nederland. 

Naast verkoop en service van refurbished Chromatografie- en Massaspectometrie instrumenten (GC, GCMS, LC en LCMS) van alle toonaangevende fabrikanten en de verkoop van door Inte-gen vervaardigde producten (MS QuietBox en MS-Workstations) is KRSS Europe B.V. ook distributeur voor alle verbruiksartikelen van Chromatography Direct.

 

Refurbished instrumenten & Service
KRSS heeft een grote voorraad refurbished Massaspectrometers, LCMS, GCMS, HPLC/GC-systemen en modules, evenals stikstof/waterstof generatoren van alle fabrikanten. Deze instrumenten zijn volledig gereviseerd met originele onderdelen, worden onderhouden en getest om ervoor te zorgen dat de apparatuur voldoet aan de originele specificaties van de fabrikant en worden geleverd met een garantieperiode.

De servicemonteurs van KRSS zijn door de fabrikant opgeleid en gecertificeerd. Dankzij dit expertiseniveau kan ons bedrijf een ongeëvenaarde klantgerichte oplossing bieden voor instrumentenservice, waardoor klanten een kostenefficiënt en op maat gemaakt serviceplan krijgen voor alle instrumenten van verschillende fabrikanten bij één leverancier.

MS QuietBox & MS-Workstation
KRSS Europe is distributeur van de door het Britse productiebedrijf Inte-gen ontwikkelde vacuümpomp-geluidsreductiesysteem, de MS-QuietBox en een bench-top
Massaspectrometer labtafel, de MS-Workstation. 

Meer productinformatie kunt u vinden via: www.ms-quietbox.com en www.ms-workstation.com 

Chromatography Direct verbruiksartikelen
KRSS Europe B.V. is ook distributeur van alle Chromatografie- en Massaspectrometrie-gerelateerde verbruiksartikelen van het merk Chromatography Direct. Door rechtstreeks zaken te doen met de originele fabrikanten van verbruiksartikelen in plaats van met marketingorganisaties biedt Chromatography Direct klanten het voordeel van hoogwaardige verbruiksartikelen tegen ongeëvenaarde prijzen. 

Bij Chromatography Direct kunt u onder meer terecht voor:
- Filtratieproducten (o.a. spuitfilters)
- Vials en Caps
- Monstervoorbereiding (o.a. SPE en QuEChERS)
- Microtiterplaten & matten
- Oplosmiddelenveiligheid
- Kolommen (HPLC, GC, Flash en Prep)
- Instrument reserveonderdelen (o.a. D2-lampen, seals, checkvalves etc.)

 

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via sales@krsseurope.com of neem een kijkje op onze website www.krsseurope.com

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners