Lampe Technical Textiles B.V.

Lampe Group is sinds 1875 marktonderscheidend actief in technisch textiel, vilt en filtertechniek en zag dit in 2000 beloond met het predikaat ''Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking''

Onze missie:
Wij ontzorgen onze afnemers en optimaliseren de primaire processen van de eindgebruikers.
Hiermee zijn wij een betrouwbare partner en bieden we onszelf een stabiele toekomst.

Onze visie:
Onze veelzijdige kennis en ervaring passen wij toe bij het ontwikkelen, vervaardigen en installeren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten met toebehoren.

Onze bedrijvenstrategie:
Wij richten ons specifiek op de gebruikers van filtratie-, separatie- en ventilatieprocessen. De afdeling wasserijtechniek richt zich specifiek op textieltoepassingen binnen de industriele wasserij en stomerij. Andere toepassingsgebieden van technisch textiel, waaronder medisch textiel, agrotextiel, sport & revalidatie en vilt, zijn ondergebracht in een aparte (verkoop)organisatie Eurofelt  Products. 

Benieuwd naar onze producten, innovaties en onze nieuwe huisstijl? Of nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs op onze stand (9B040) tijdens de vakbeurs World of Technology & Science op 2 oktober t/m vrijdag 5 oktober in Utrecht.  

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners