Olympus Nederland BV

De producten van Olympus worden wereldwijd gebruikt om de gezondheid en veiligheid te waarborgen waarin we leven, werken en spelen.  Olympus Scientific Solutions richt zich op de life science- en industriële markt.

MICROSCOPIE
Olympus-microscopen kunnen voor een breed scala aan analysetoepassingen, ingezet worden; van een routine-inspectie tot geavanceerde analyse. Dit is mogelijk door de uitgebreide reeks microscoopmodellen in combinatie met uitstekende optische prestaties en een uitgebreide keuze aan accessoires. De combinatie van de digitale camera en software biedt u efficiënte workflow en flexibele oplossingen voor het genereren van life science en materiaalkundige beelden, meting en rapportage, inclusief korrelanalyse, deeltjesanalyse en andere materiaaloplossingen. Als aanvullende service bieden wij onderhouds-, reparatie- en softwareondersteuning.

Voor meer informatie mail naar
ssd-desk@olympus.nl

 

NIET DESTRUCTIEF ONDERZOEK
Olympus heeft een uitgebreide portfolio van ultrasone en wervelstroomfoutdetectoren met geavanceerde functies. Toepassingen variërend van inspectie tot het detecteren van verborgen scheuren, holtes, porositeit en andere interne onregelmatigheden in metalen, composieten, kunststoffen en keramiek. Onze hoogwaardige foutdetectoren zijn robuust, veelzijdig en gemakkelijk in gebruik en beschikken over tal van praktische meetfuncties en toepassing specifieke software.

Voor meer informatie mail naar
ssd-desk@olympus.nl

 

X-RAY ANALYSE
Onze X-ray Fluorescence (XRF) en X-ray Diffraction (XRD) Analyzers bieden kwalitatieve en kwantitatieve materiaalkarakterisering voor detectie, identificatie, analyse, kwaliteitscontrole, procescontrole, naleving van regelgeving en screening. De analyzers kunnen toegepast worden voor metalen en legeringen, mijnbouw en geologie, schroot en recycling, milieu en consumentenveiligheid, onderwijs en onderzoek en algemene productie.

Voor meer informatie mail naar
ssd-desk@olympus.nl

 

VISUELE INSPECTIE (ENDOSCOPEN)
Onze remote videoinspectiesystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne industriële inspectieomgeving. Wij bieden  draagbare en intelligente remote imaging-oplossingen met een groot aantal geavanceerde, maar toch intuïtieve functies. Door een breed assortiment in videoscopen, fiberscopen en borescopen met verschillende diameters en weergaveopties, bieden wij u een veelzijdig inspectiesysteem die geschikt is voor een groot aantal toepassingen in inspectie.

Voor meer informatie mail naar
ssd-desk@olympus.nl

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners