Telerex

Telerex

Telerex is ruim 40 jaar importeur en distributeur van professionele elektronica oplossingen voor bouwers van apparaten, machines en complete applicaties.

Voor de OEM-markt biedt Telerex een veelzijdig en gespecialiseerd programma, geselecteerd uit het beste dat Europese, Amerikaanse en Aziatische producenten te bieden hebben.

Het juiste product

U verwacht een goed product. Vanzelfsprekend. Telerex werkt voortdurend aan een hoog kennisniveau en een diepgaand inzicht in uw markt, processen en applicaties en we kiezen onze producenten op basis van kwaliteit, prijs, levertijd en betrouwbaarheid op lange termijn. Alleen zo kunnen we bepalen met welke oplossing we u het best bedienen. Telerex levert u niet alleen een goed product we leveren u het juiste product.

Toegevoegde waarde

Forecasting, contractmanagement en logistieke expertise maken van Telerex méér dan een halte op de route die uw order aflegt. Telerex levert tastbare toegevoegde waarde door te weten wanneer uw voorraad op dreigt te raken, door u de nalevertijd te garanderen die u aan uw klanten hebt beloofd, door vlot op te lossen wat er onverhoopt mis gaat en door snel en adequaat te reageren op al uw vragen. Op Telerex hoeft u niet te wachten.

Telerex verdubbelde haar opslagcapaciteit

 

Competence Teams

Binnen onze organisatie hebben we een aantal Competence Teams samengesteld uit sales engineers en customer service, toegesneden op specifieke markten en productgroepen.

Zo vindt u altijd de juiste specialisten voor uw vraagstukken en kunt u rekenen op ruim voldoende kennis en ervaring om deze op te lossen.

Laatste berichten

WOTS Partners