VDL TBP Electronics

VDL TBP Electronics

Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt VDL TBP Electronics (onderdeel van VDL Groep) geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit.

Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), Design for Manufacturing (DfM), Design for Testing (DfT), Design for Logistics (DfL) en Design for Cost (DfC). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en cabinettenbouw. 

Met meer dan 140 medewerkers staan wij al sinds 1976 klaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom en ict, multimedia, medisch, lucht- en ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, medisch gebied, defensie en lucht- en ruimtevaart. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH). De afdeling test engineering bevindt zich in de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven.

 

Laatste berichten

WOTS Partners