Zirbus Technology Benelux B.V.

Al meer dan 25 jaar produceert Zirbus autoclaven, vriesdrogers, mediabereiders, afvalwater sterilisatoren en stoomgeneratoren voor laboratorium, life science, farmacie, R&D en productie.

Zirbus Technology GmbH en Steelco S.p.A. produceren en ontwikkelen niet alleen standaard apparatuur maar ook op wens volgens opgegeven specificaties van de opdrachtgever, volgens de geldende richtlijnen die van toepassing zijn op deze apparatuur.

 

Daarnaast is de apparatuur middels de verschillende kwalificatie pakketten, te weten Design-, Installation-, Operational- en Product Qualification, te documenteren.

 

Wij beschikken over een speciaal getrainde servicedienst die vakkundig alle apparatuur kan installeren, onderhouden, kalibreren en valideren. Daarnaast houden wij een uitgebreid onderdelen magazijn met alle benodigde onderdelen en spareparts voor de diverse systemen.

 

De algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Zirbus Technology Benelux B.V. zijn gedeponeerd bij de kamer van Koophandel Midden-Nederland te Tiel onder nummer: 11050168

 

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners