Facilitair

Elektra & verlichting

Standaard standbouw (Type Basic)
Bij uw standaardstand is een elektra-aansluiting en verlichting (1 wandcontactdoos en 1 spot per 4 m2, led 12 watt) inbegrepen. Heeft u meer wandcontactdozen nodig, dan kunt u deze bestellen via de webshop van de Jaarbeurs.

Standaard standbouw (Type Professional)
2 x pendelspot op blikvangerwand, inbouwspots in koven langs achter- en/of zijwand. Van Lasso Events ontvangt u een aanvraagformulier waarop u alle wensen kunt aangeven. Heeft u niets ontvangen, neem dan contact op met Yvonne Kaal.

Vrije standbouw
Elektra en verlichting zijn niet inbegrepen bij vrije standbouw. U kunt de elektra voor op de stand (tijdens de beursweek) vooraf bestellen via de webshop van de Jaarbeurs.

De uiterste besteldatum is donderdag 1 september 2022. Vanaf vrijdag 2 september geldt de late toeslag van 25%. De webshop blijft nog geopend tot donderdag 15 september. Tijdens de opbouwdagen kunt u wel weer bij de Service & info balie van de Jaarbeurs bestellingen plaatsen. Deze late bestellingen moeten ter plekke betaald worden en kunnen niet op rekening betaald worden.

Internet & Telecom

U kunt internet en telecom voor op uw stand (tijdens de beursweek) vooraf bestellen via de webshop van de Jaarbeurs. De Jaarbeurs en FHI zijn overeengekomen dat exposanten van WoTS 10% korting krijgen op internet/wifi-bestellingen. Deze korting is reeds verrekend in de prijzen die in de webshop vermeld staan. Daarnaast stelt de Jaarbeurs voor zowel exposanten als bezoekers kosteloos een wifinetwerk beschikbaar tijdens de beursweek. Let wel dat dit gratis netwerk trager kan worden als het door veel mensen gebruikt wordt. Voor alle standbouw geldt dat u dit via de webshop van de Jaarbeurs kunt bestellen.

De uiterste besteldatum is donderdag 1 september 2022. Vanaf vrijdag 2 september geldt de late toeslag van 25%. De webshop blijft nog geopend tot donderdag 15 september. Tijdens de opbouwdagen kunt u wel weer bij de Service & info balie van de Jaarbeurs bestellingen plaatsen. Deze late bestellingen moeten ter plekke betaald worden en kunnen niet op rekening betaald worden.

Catering

U kunt uw catering voor op de stand (tijdens de beursweek) vooraf bestellen via de webshop van de Jaarbeurs. Dit geldt voor alle verschillende types standbouw, behalve voor het Pump Plaza. De uiterste besteldatum is donderdag 1 september 2022. Vanaf vrijdag 2 september geldt de late toeslag van 25%. De webshop blijft nog geopend tot donderdag 15 september. Tijdens de opbouwdagen kunt u wel weer bij de Service & info balie van de Jaarbeurs bestellingen plaatsen. Deze late bestellingen moeten ter plekke betaald worden en kunnen niet op rekening betaald worden

Gewone momenten bijzonder maken. Jaarbeurs brengt mensen en markten bij elkaar, Hospitality maakt de ervaring bijzonder

De Jaarbeurs ziet het elk jaar weer: exposanten die trakteren op een lekker hapje en drankje, doen het goed bij bezoekers. Ze komen eerder bij u binnen en blijven langer. U kunt enkele beproefde cateringconcepten kiezen of een aanpak op maat. De Jaarbeurs ontzorgt u graag! Denk hierbij aan volledig verzorgde standcatering, ontbijtsessies, lunches, borrels, feesten en diners, verzorgd door hoste(sse)n.

Zij kunnen nog een legio aan extra’s op uw stand verzorgen. Of het nu gaat om een speciale bar, een Piaggio, live cooking, cocktails, of echt culinair entertainment alles kan. Graag denkt de Jaarbeurs met u mee over de invulling van uw stand en hoe zij middels extra specials deze nog meer onder de aandacht kunnen brengen.

Tijdens de beurs kunt u ook gebruik maken van onze diensten van Deli Delivery. Middels een QR code,  kunt u met een simpele registratie tijdens de beurs u bestellingen doen. De bestellingen,  die u direct kunt betalen middels IDEAL, worden vervolgens bij u op de stand bezorgt.

Aarzel niet om te vragen naar advies. De Jaarbeurs helpt u graag om van uw beursdeelname een succes te maken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar hospitality@jaarbeurs.nl en zij nemen contact met u op.

WOTS Partners