FAQ - Frequently Asked Questions

Openingstijden

1. Wat zijn de openingstijden voor bezoekers?
Dinsdag 29 september: 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 30 september: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 1 oktober: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 2 oktober: 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden en registratie

1. Hoe meld ik me aan voor een gratis beursbezoek?
Via de registratielink op de site of via de registratielink van een exposant. Met de registratielink kunt u zich aanmelden voor een gratis beursbezoek en/of voor deelname aan een seminar of project. U kunt zich registreren voor een gratis beursbezoek vanaf maart 2020.

2. Hoe meld ik me aan voor gratis deelname aan een seminar en/of project? Via de registratielink op de site of via de registratielink van een exposant. Met de registratielink kunt u zich aanmelden voor een gratis beursbezoek en/of voor deelname aan een seminar of project. Maak eerst een keuze voor een wereld en selecteer dan het seminar/project waaraan u wilt deelnemen.

3. Ik heb mij aangemeld, maar ik wil mijn gegevens aanpassen. Hoe doe ik dat doen?
Na het afronden van de registratiemodule ontvangt u een e-mailbevestiging. In deze e-mail staat onder andere een link waarmee u terugkeert naar uw registratie en aanpassingen kunt doorvoeren.

4. Ik heb mij aangemeld maar ik wil mezelf ook nog aanmelden voor een seminar of project. Hoe doe ik dit?
Na het afronden van de registratiemodule ontvangt u een e-mailbevestiging. In deze e-mail staat onder andere een link waarmee u terugkeert naar uw registratie. Op deze plek kunt u zich registreren of afmelden voor de gratis seminars en projecten.

Route en parkeren

1. Wat is de route naar de Jaarbeurs?

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan uw reis met openbaar vervoer via 9292.nl.

Auto & Parkeren
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn acht stations met een Park & Ride voorziening.

Houd de bebording rondom de Jaarbeurs in de gaten. Wanneer het parkeerterrein vol staat, wordt u door verwezen naar Park & Ride van Westraven. Hier betaalt u € 5,- voor het parkeren van uw auto en vervolgens reist u gratis met de tram richting Jaarbeurs Utrecht.

2. Waar kan ik parkeren?
Jaarbeurs heeft 4200 parkeerplaatsen verdeeld over de parkeerterreinen P1 tot en met P4. Afhankelijk van de hal die u gaat bezoeken kunt u beoordelen waar u het beste kunt parkeren. Bekijk hier de parkeerplattegrond (opent in .pdf).

Klik hier voor meer informatie over het parkeren bij de Jaarbeurs.

3. Wat kost het parkeren bij de Jaarbeurs?
Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard betalen. Dit doet u door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Exposanten en halindeling

1. Waar vind ik de plattegrond?
De plattegrond is verdeeld in vijf werelden. De (cluster)plattegrond wordt in mei gepubliceerd.

2. Welke exposanten staan op WoTS 2020?
Voor de lijst met ingeschreven exposanten kunt u hier vinden.

WOTS Partners