Uw partner voor industriële automatisering in de Benelux

Vanuit een strategische en inspirerende locatie – Brainport Industries Campus in Eindhoven – opereert Yaskawa Benelux B.V. met een gedreven team als partner voor haar klanten. Met de focus op industriële automatisering biedt Yaskawa geïntegreerde oplossingen voor haar klanten in Nederland, België en Luxemburg. Betrouwbaarheid, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons team.

De focus van Yaskawa ligt op industriële automatisering met mechatronica als specialisatie. In de Benelux opereren 2 business units: Robotics (industriële robots en cobots) en Drives Motion Controls (frequentieregelaars, motion control, servosystemen, PLC, HMI). Yaskawa is in 1915 opgericht en combineert de ervaring met flexibele automatisering met zeer brede markt- én toepassingskennis. De kennis, ondersteuning en producten levert Yaskawa uit één hand. Dat maakt Yaskawa Benelux een waardevolle partner.

 Wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden? Kijk dan snel op www.yaskawa.nl of neem contact met ons op via info.nl@yaskawa.eu

Terug naar de FEDA Lounge.

WOTS Partners