Marketing Communicatie Cup

Wat is de Marketing Communicatie Cup?
Exposanten die tweehonderd bezoekers of meer werven, maken kans op het winnen van de Marketing Communicatie Cup en daarmee een korting tot wel 60% op het deelnamebedrag van WoTS 2024.

Winnen

Alle exposanten kunnen deelnemen aan deze strijd. Degene die de meeste bezoekers verwelkomt op de beursvloer is de winnaar. Om het eerlijk te houden, wordt het aantal bezoekers wel gecorrigeerd op basis van het aantal m2.

Exposanten kunnen, door het gebruik van de bezoekersregistratielink, korting krijgen op het deelnametarief voor de volgende editie van World of Technology & Science.

Unieke bezoekersregistratielink
De beursorganisatie biedt iedere exposant een eigen unieke bezoekersregistratielink aan. Met behulp van deze link kunnen exposanten hun relaties eenvoudig uitnodigen voor een gratis bezoek aan de beurs.

  • Exposanten die tweehonderd bezoekers of meer werven, maken kans op het winnen van de Marketing Communicatie Cup.
  • Deze hoofdprijs wordt verdeeld over drie winnaars.
  • De winnaar ontvangt (naast een mooie beker) 60% korting, de nummer twee ontvangt 30% korting en de nummer drie wint 10% korting op het tarief van WoTS 2024.
  • Het meten voor de hoofdprijs gaat op basis van het aantal bezoekers dat daadwerkelijk naar de beurs komt
  • Daarnaast ontvangt elke deelnemer (met uitzondering van de drie winnaars), die absoluut meer dan honderd bezoekers heeft, een mooie kist wijn.

Mocht u uw bezoekersregistratielink niet ontvangen hebben of kwijt zijn, neemt u dan contact op met Yvonne Kaal, info@wots.nl.

De huidige stand

WOTS Partners