Marketing Communicatie Cup

Wat is de Marketing Communicatie Cup?
Exposanten die tweehonderd bezoekers of meer werven, maken kans op het winnen van de Marketing Communicatie Cup en daarmee een korting tot wel 60% op het deelnamebedrag van WoTS 2022.

Winnen

Alle exposanten kunnen deelnemen aan deze strijd. Degene die de meeste bezoekers verwelkomt op de beursvloer is de winnaar. Om het eerlijk te houden, wordt het aantal bezoekers wel gecorrigeerd op basis van het aantal m2.

Exposanten kunnen, door het gebruik van de bezoekersregistratielink, korting krijgen op het deelnametarief voor de volgende editie van World of Technology & Science.

Unieke bezoekersregistratielink
De beursorganisatie biedt iedere exposant een eigen unieke bezoekersregistratielink aan. Met behulp van deze link kunnen exposanten hun relaties eenvoudig uitnodigen voor een gratis bezoek aan de beurs.

  • Exposanten die tweehonderd bezoekers of meer werven, maken kans op het winnen van de Marketing Communicatie Cup.
  • Deze hoofdprijs wordt verdeeld over drie winnaars.
  • De winnaar ontvangt (naast een mooie beker) 60% korting, de nummer twee ontvangt 30% korting en de nummer drie wint 10% korting op het tarief van WoTS 2022.
  • Het meten voor de hoofdprijs gaat op basis van het aantal bezoekers dat daadwerkelijk naar de beurs komt
  • Daarnaast ontvangt elke deelnemer (met uitzondering van de drie winnaars), die absoluut meer dan honderd bezoekers heeft, een mooie kist wijn.

Registratie

Iedere exposant ontvangt op 5 maart 2020 een e-mail met daarin zijn/haar persoonlijke registratielink en code. Iedere bezoeker die uw code invoert of zich registreert via uw persoonlijke link telt mee voor de Marketing Communicatie Cup. Medewerkers binnen uw eigen organisatie worden niet meegeteld.

Exposanten ontvangen in maart 2020 de link. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Mirjam Beute.

FHI, FEDA en Machevo behouden zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen exposanten uit te sluiten van deelname, in het bijzonder wanneer zij niet voldoen aan de deelnamevoorwaarden.

FHI, FEDA en Machevo zijn niet aansprakelijk indien een exposant om welke reden dan ook van deelname wordt uitgesloten.

WOTS Partners