Nauwkeurige processignaal kalibrator van het Franse merk AOIP

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Industry

Nieuw in de uitgebreide serie processignaal kalibratoren is de CALYS 1500, de meest geavanceerde en nauwkeurige elektrische processignaal kalibrator van het Franse merk AOIP. Ideaal voor kalibratie laboratoria. Deze unit werkt niet alleen als een simulator (IN / UIT), maar ook als een twee-kanaals-thermometer (IN / IN) om vergelijkingskalibratie uitvoeren tussen een gecertificeerde standaard sensor en een te meten sensor. Tevens kan deze kalibrator overweg met HART-transmitters (ingebouwde HART-communicator) en zo ook thermistor sensoren.

Het is de perfecte meter en simulator om geavanceerd proces instrumentatie te onderhouden en te kalibreren.

Geschikt voor alle veld- en laboratoriummetingen, het kan gelijktijdig meten en genereren. Twee geïsoleerde kanalen verschillende signalen van temperatuur, weerstand, proces, druk en
frequentie in één enkel instrument.
Uitgebreide functionaliteiten bieden (temperatuursimulatie, schalen, stappen, synthesizer, statistische functies …) en audit trails, de CALYS 1500 voldoet aan zowel 21 CFR Part 11 als
NADCAP-normen voor warmtebehandeling en maakt geavanceerde gegevensuitwisseling en traceerbaarheid eenvoudiger.10 volledige configuraties kunnen worden opgeslagen en opgeroepen door de gebruiker, waardoor de Calys1500 de ideale tool is voor het uitvoeren van regelmatige en terugkerende taken.Hoge prestaties in metingen en simulatie voor CALYS 1500:

Temperatuur tot 0,005% RDG

Weerstand Tot 0,006% RDG en 50 KΩ bereik

Stroombereik : tot 0,007% RDG en 100 mA + loopsupply 24 V

Voltagebereik : tot 0,005% RDG en 50 V

Frequentiebereik : tot 0.01% RDG en 100 KHz

Druk: met een externe drukmodule (vergelijkingskalibratie met een drukpomp)

Kalibratieprocedures en DATACAL-software:

Met behulp van deze software en dit  gebruiksvriendelijke instrument kunnen kalibratietaken snel over het geheel worden uitgevoerd in een procesketen.
En om aangepaste kalibratiecertificaten met speciale kalibratiesoftware DATACAL te maken.

Contact en informatie:

Thermo-Electra Temperature Sensor Solutions B.V.
Ben van der Kleij
015- 3621200

verkoop@thermo.nl

 

Partners