Intro van nieuw winning IoT team!

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics

Sierra Wireless is tegenwoordig partner van Acal BFi in de Benelux, net als in alle 10 Europese kantoren van Acal BFi. Pieter-Jan Rovers; Managing Director Acal BFi Benelux: “wij zijn blij dat we onze klanten nu ook kunnen helpen met de innovatieve wireless oplossingen van Sierra Wireless. Sierra past naadloos in onze IoT-portefeuille met andere leveranciers van de beste oplossingen voor draadloze communicatie’’.

Sierra Wireless; nummer 1 van de wereld in draadloze communicatie

Sierra Wireless heeft bijna 25 jaar ervaring in de M2M/IoT markt. Meer dan 150 miljoen applicaties zijn wereldwijd draadloos door de oplossingen van Sierra Wireless.

De innovatieve producten en oplossingen van Sierra zorgen ervoor dat miljoenen gebruikers hun applicaties overal draadloos kunnen gebruiken en dat hun (vertrouwde) informatie veilig verstuurd wordt van mobiele applicatie naar servers. Sierra is met hun volume de grootste aanbieder en leverancier van draadloze communicatie van de wereld in de afgelopen 6 jaar (volgens ABI Research report, 2017). De oplossingen van Sierra Wireless worden vooral gebruikt in applicaties in de energie, industrie, automotive, medisch en in ‘smart cities’.

 

Acal BFi en Sierra Wireless

 

Gateways, modules, cloud services en software

Sierra Wireless heeft een bewezen trackrecord bij hun klanten qua innovatieve gateways, modules en cloud services om draadloze communicatie tot stand te brengen. Denk hierbij aan 5G, 4G, #G, 2G, WiFi, bluetooth, Cellular, GNSS positionering modules.

Oplossingen voor 2G / 3G / 4G – AirPrime modules

Prettig als draadloze applicaties overal, wereldwijd gebruikt kunnen worden op ieder mobiele netwerk. Daarvoor zijn verschillende opties voor zoals modems, gateways of embedded modules.

AirPrime® modems zorgen voor makkelijk connectiviteit voor applicaties met een bestaande serial poort. Maar ook een gateway oplossing zorgt voor makkelijke connectiviteit van IoT applicaties met ethernet of WiFi.  Draadloze oplossingen zijn voor veel klanten wenselijk en modules bieden de meest haalbare optie om deze verbindingsmethode te realiseren.

Specificaties:

  • Opties beschikbaar voor 2G/3G/4G LTE
  • Ethernet-to-cellular failover/failback
  • Serial, I/O en USB interface mogelijkheden
  • Externe configuratie, deployment, monitoring en management mogelijk
  • Makkelijk en direct te gebruiken

Meer informatie over Sierra Wireless en de andere IoT partners van Acal BFi: www.acalbfi.nl/iot

#IoT  #wireless  #M2M  #LGA  #5G  #4G  #3G  #2G  #cloud  #gateways  #modems

Partners