Aucom: Energie besparen t/m last van 1600A met Aucom softstarters

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Industry

Softstarters leveren bij uitstek een bijdrage aan het groene karakter van installaties, in het bijzonder daar waar motorstromen t/m 1600A nodig zijn om een last in beweging of tot stilstand te brengen.

Anders dan frequentieregelaars bevat een softstarter vermogens electronica welke – eenmaal aangelopen – nauwelijks warmte dissipeert en sowieso geen netvervuiling genereert. Voeg daaraan de relatief compacte bouwvorm toe en elke toepassing waarbij toerenregeling overbodig is, zijn beter af met een van onze softstarters.

De mini en compacte softstarters van ICelectronic maken vele jaren deel uit van ons assortiment. Sinds 2017 zijn daaraan de geavanceerde en high-end softstarters van AuCom aan toegevoegd. Elk van beide fabrikaten is best of class in hun klasse en staat borg voor de juiste oplossing voor uw toepassing.

De portfolio van Aucom softstarters zijn in 4 groepen onder te verdelen:

  • Eenvoudige 2-fasen geregelde CSX-serie
  • 2-fasen geregelde CSXi-serie inkl. motorbeveiliging
  • Geavanceerde 2-fasen geregelde EMX4e-serie
  • High-end 3-fasen geregelde EMX4i-serie

WoTS is een uitgesproken mogelijkheid om ervaring op te doen met deze softstarters van Aucom. Bezoek hal 11 stand D060. U kunt zich hier alvast registeren voor een beursbezoek@Factory Automation.

Partners