AXIS & Stuifmeel nodigt u van harte uit om ons te bezoeken tijdens de World of Technology and Science 2018 (WoTS).

Geen categorie, Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing, Exposantennieuws World of Motion & Drives

AXIS & Stuifmeel nodigt u van harte uit om ons te bezoeken tijdens de World of Technology and Science 2018 (WoTS). Onze technisch specialisten schudden u graag de hand en staan te popelen om u meer te vertellen over de laatste (product)ontwikkelingen. Uiteraard onder het genot van een heerlijke, vers gebakken stroopwafel en drankje.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: van ons topmerk ZAE tonen wij een tandwielkast waarbij o.a. door middel van trillingsmetingen en het verzamelen van gegevens over het temperatuurverloop in relatie tot de belastingen, voorspellingen over de levensduur van die tandwielkast gedaan kunnen worden. Deze aandrijving is uitermate geschikt om aan te sluiten op een netwerk. Ook onze andere topmerken zijn natuurlijk goed vertegenwoordigd: AxiPro, Framo Morat, GROB, Kendrion Kuhnke, Miksch, Motive, Rotek, Thomson en nog vele andere.

Kortom een stand om niet te missen!

U vindt ons in de Wereld van Motion & Drives (Hal10), standnummer; 10D061.

Registreer u hier voor een GRATIS toegangskaart. En maak kans op een overheerlijk stroopwafelpakket.

Deze actie loopt tot 24 september 2018. Alleen de winnaar krijgt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De uitreiking zal tijdens de WoTS plaats vinden op onze stand 10D061.

Schrijf u nu in en wie weet bent u de winnaar!

Graag tot ziens in de Jaarbeurs Utrecht (2 t/m 5 oktober 2018).

Partners