Bühler Motors lanceert Worm Gear

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing, Exposantennieuws World of Motion & Drives

Bühler Motors heeft de nieuwe Worm Gear gelanceerd met de slogan “Just fits better”.

Deze Worm Gear is geschikt voor ontwikkelaars in gebouwautomatisering, industriële automatisering en medische technologie. Bovendien kan de nieuwe Worm Gear module goed worden gebruikt in landbouwmachines, transport, verkoopautomaten of kantoorapparatuur. Tijdens de ontwikkeling van de Worm Gear is vooral belang gehecht aan een lage geluidsproductie.

Daarnaast is het mogelijk om een drive op maat te ontwerpen dankzij een breed scala aan configuratie-opties in combinatie met een selectie van makkelijk combineerbare DC- en BLDC-motoren. Hierdoor maakt de Worm Gear beter gebruik van de beschikbare installatie ruimte en heeft hij een verbeterde energie-efficiëntie. Dit leidt tot een hogere effectiviteit en bespaart op de kosten.

De belangrijkste kenmerken zijn een continu koppel van maximaal 4 Nm en een vermogen van maximaal 250 W. De Worm Gear/motorcombinaties zijn beschikbaar in beide gevallen met en zonder bijpassende encoders.

Download product specs gear worm

 

Voor meer informatie info@eltrex-motion.com of bel 076 5789 00 30

Partners