Concens elektrische in-line actuators

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Automation, Exposantennieuws World of Industrial Processing, Exposantennieuws World of Motion & Drives

Concens, vertegenwoordigd door A&E Trading b.v. in de Benelux, ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrische in-line actuators (con35, con50 en con60). Geheel volgens Scandinavische design traditie, hebben de actuators, slanke, strakke lijnen, waardoor ze breed ingezet kunnen worden en zorgen voor een optimale integratie. ​Concens actuators zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden individueel getest en goedgekeurd. De actuators zijn er in een verscheidenheid van materialen, van aluminium tot roestvast staal, voor binnen- en buitentoepassingen.

De Concens in-line actuator is een gepatenteerd product met een geregistreerd design, welke in staat is tot het heffen, trekken, drukken en liften. Door een innovatieve ontwikkeling van het design en product kan deze actuator worden toegepast in verscheidene marktsegmenten, waar andere actuators het laten afweten. De actuator is niet alleen ontwikkeld om toegepast te worden in de hedendaagse producten, maar ook in toekomstige innovatieve projecten. Zeer stabiel, en betrouwbaar door het gepatenteerde spindel-moer systeem. Toe te passen in de volgende marktsegmenten:

– Medisch
– Industrie
– Revalidatie en zorg
– Landbouw
– Maritiem
– Office furniture

Con50 RVS316

De Concens actuator is een precisie gereedschap die geïntegreerd kan worden in een steriele omgeving. De actuator bevat geen scherpe hoeken en randen zodat deze eenvoudig schoon te maken is. De Concens actuator is in tegenstelling tot hydraulische systemen eenvoudig en precies te bedienen. Ook is de Concens actuator ideaal om te worden toegepast voor medische toepassingen. Door zijn simpele en eenvoudige design kan deze gemakkelijk worden geïntegreerd. De actuator draagt bij in de verlichting voor de verplaatsing van zware zaken / goederen. Ondanks zijn slanke uiterlijk is de Concens actuator een sterk gereedschap. Door zijn geruisloze geluidsniveau, slank design en verscheidenheid in kleur is de Concens actuator ook goed toe te passen in de office furniture markt.

WOTS Partners