CONTACTVRIJ ULTRASOON FLOW METEN

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing

U-F-M KATflow 170 ATEX rvs stainless steel ultrasonic flowmeter

U-F-M b.v. | hal 8 | stand D001

Ultrasone flowmeters worden toegepast in een diversiteit aan situaties en industrieën. De externe montage van clamp-on sensoren maakt deze methode een interessant alternatief voor in-line flow meten. Het is daardoor niet nodig om een buis of leiding open te maken om de meting te kunnen verrichten. De voordelen: geen onderbreking meer van uw stromingsprocessen en ook geen risico op verontreiniging of lekkages.

Ultrasone flowmeters meten op basis van een ultrasoon signaal; deze geluidstrillingen zijn niet waarneembaar voor het menselijk gehoor. Looptijdverschil en Doppler zijn de meest gebruikte ultrasone meettechnieken. Het grootste onderlinge verschil is dat ze elk het best tot hun recht komen in tegengestelde situaties.

KATflow 170
Voor industriële toepassingen waarbij zware omgevingsinvloeden veel van een meetinstrument eisen, biedt de KATflow 170 een corrosiebestendige optie als onderdeel van een volledig ATEX-gecertificeerd pakket. Deze flowmeter is dan ook speciaal ontwikkeld voor vaste opstelling in explosie-gevaarlijke omgevingen (Ex Zones 1 en 2). De roestvrijstalen (IP68) sensoren van deze ultrasone clamp-on flowmeter worden aan de buitenkant op de buis of leiding geklemd.

Dit instrument is leverbaar in aluminium behuizing of – indien gewenst – voorzien van een speciale offshore coating. Wij kunnen de KATflow 170 voor u op maat samenstellen door het toevoegen van in- en outputs: HART/ MODBUS/ Temperatuur/ 4…20mA enz.

VIRTUEEL ULTRASOON METEN | Tijdens de WoTS | stand 8E075
In een virtuele plant op de WoTS toont U-F-M de werking van een deze ultrasone flowmeter in een procesomgeving. Ook de nieuwste technologie op het gebied van temperatuur, druk en niveau worden daar gepresenteerd in samenwerking met het opleidingsinstituut STC en 8 andere exposanten. Meld u aan in de bezoekersregistratiemodule en geef daar uw interesse voor de ‘Instrumentatie & Analyse VR demo’ aan. U ontvangt dan een bevestigingsmail met alle aanvullende informatie.

SNEL EN NAUWKEURIG FLOW METEN MET U-F-M
U-F-M staat voor Ultrasonic Flow Management. We leveren oplossingen, instrumenten en systemen voor vaste en draagbare meetopstellingen in industriële omgevingen. We zijn gespecialiseerd in het meten van flow, niveau (level), debiet en energie van vloeistoffen en gassen. Dat doen wij aan de buitenkant van uw leiding of tank, snel en met grote nauwkeurigheid. Ook bij u op locatie. Zo zorgen we er samen voor dat u uw flowprocessen, zonder kostbare onderbrekingen, onder controle en inzichtelijk houdt.

We begroeten u graag tijdens de WoTS in onze stand!  Hal 8 | stand D001

Partners