De nieuwe COM-modules van Kontron met unieke beveiligingskenmerken

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing

Kontron heeft de COMe-mAL10 en COMe-cAL6 gelanceerd. De COMe-mAL10 is een nieuwe serie Computer-On-Modules, gebaseerd op de nieuwste generatie Intel®, Apollo Lake AtomTM, Pentium® en Celeron®-processors.

De COMe-mAL10 is vergelijkbaar met de grootte van een creditcard, terwijl de COMe-cAL6 een groter formaat heeft. Echter zijn beide modules zeer schaalbaar en dekken het volledige Intel assortiment aan nieuwste IoT-ready embedded processors.

Gebruikers van de COM-modules kunnen profiteren van aanzienlijk verbeterde computerprestaties en een indrukwekkende prestatie-per-watt ratio. Daarnaast hebben gebruikers de beschikking tot alle embedded solutions van Kontron over een lange termijn. Een bijkomend voordeel voor ontwikkelaars is de optionele integratie van Kontrons hardware-gebaseerde embedded beveiligingstoepassing “Approtect”. Kontron is de eerste embedded computer-provider die volledige beveiliging bied in zijn COM- en moederbord aanbod.

Datasheet:

Download product specs COMEe-cAL6
Download product specs COMe-mAL10

Meer informatie over Approtect:

Approtect

Partners