De nieuwe Hettich Plantengroeikast PRC 3200 WL

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws

Dit jaar voegt Hettich Benelux een nieuwe plantengroeikast toe aan de serie. De nieuwe PRC 3200 WL  is voorzien van dezelfde ledverlichting als de andere kasten in de serie maar deze kast heeft een inhoud van 3075 liter. 

De ledverlichting is op maat gemaakt en ontworpen om een spectrum te bieden dat zo dicht mogelijk bij het daglicht komt. 100% homogeen licht wordt al bereikt op 31 mm onder de ledverlichting; hierdoor is er een bijna volledige lichtdekking op het werkgebied en zijn er geen ‘donkere hoeken’.  De ledverlichting heeft een breed spectrum wit met onafhankelijk schakelbare verrode ledverlichting. De levensduur van de ledverlichting is meer dan 30000 uur (dimbaar tussen 10% – 100%). De verlichting is leverbaar in 200 µMol, 400 µMol of 1100 µMol. 

Een 4 kleuren (wit, rood, verrood en blauw) plank is ook beschikbaar (optioneel). Dit heeft een totale lichtintensiteit van 275 µMol. Elke kleuren led kan worden aangepast van 10 – 100% of zelfs worden uitgeschakeld; dit maakt het mogelijk meerdere frequenties te creëren. De ledverlichting produceert minimale warmte, hierdoor is een lage luchtstroom in de kasten mogelijk om de geprogrammeerde temperatuur te bereiken met een stabiele temperatuur in de kamer. Dit leidt tot minder stress voor de planten. 

Door de ledverlichting in de plantengroeikasten hebben de kasten een laag energieverbruik. Door gebruik te maken van isolatiefoam op waterbasis (geen gefluoreerde koolwaterstoffen), is de GWP waarde minder dan een duizendste ten opzichte van conventionele isolatiefoams. 

Tijdens de WOTS hebben wij een kleinere versie van deze plantengroeikast op onze stand staan. Graag nodigen wij u uit om onze stand 7A071 te bezoeken. Wij kunnen u dan meer over deze serie of onze andere producten vertellen. Liever een keer onze showroom en fabriek in Geldermalsen bezoeken? Bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak, telefoon 088 221 9900 of e-mail info@hettichbenelux.com.               www.hettichbenelux.com

 

 

 

Partners