Delft Hyperloop’s ATLAS 01 met Althen sensoren te bezichtigen op de WOTS

Geen categorie, Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing, Exposantennieuws World of Motion & Drives

Althen Sensors & Controls presenteert de door het studenten team van Delft Hyperloop ontwikkelde ATLAS 01 Hyperloop pod op de WOTS. De hyperloop is te bezichtigen in hal 10 op de Althen stand nummer: 10-D060.

Afgelopen zomer is de tweede lichting studenten erin geslaagd de 2e plek te bemachtigen tijdens de door Space X georganiseerde hyperloop competitie in California. Nadat hun voorgaande jaar de eerste plaats had weten te bemachtigen in 2017.  Althen Sensors & Controls, het voormalige Altheris is sinds 2 jaar sensor sponsor van het Delft Hyperloop team en ondersteund met expertise op het gebied van sensor technologie.

Op de WOTS kunt u meer te weten komen over de hyperloop en uiteraard over de sensoren die worden toegepast in de nieuwe vervoersmethode. Het winnende team van 2017 is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers genaamd Hardt Hyperloop. Onlangs waren zij nog in het nieuws vanwege het succesvol optuigen van een consortium van industrie partners en een succesvolle investeringsronde van 5 miljoen euro. Ook in de ontwikkeling van de Hardt Hyperloop is Althen betrokken bij sensor vraagstukken, en wordt er gezamenlijk gebouwd aan de duurzame transportmethode van de toekomst.

Partners