8 Spindle Tablet Dissolutie Tester

820D dissolution testerIn overeenstemming met de cutting edge design van Pharmatest hebben deze populaire en prijsgunstige dissolutie testers een groot kleuren- touch screen. Dit geeft eenvoudige controle van de verschillende settings van het instrument, zoals roersnelheid, lift bediening en verwarming. Het instrument is volledig menugestuurd en dan evt met handschoenen of een normale ballpoint bediend worden.
Visuele gegevens op de display informeren de gebruiker over de status van de kritische parameters, bijvoorbeeld de gewenste temperatuur is nog niet bereikt dmv van een knipperende rode status balk.

De toegang tot het instrument is met een wachtwoord / code beveiligd indien gewenst. De operationele parameters vormen een vast onderdeel van de dagelijkse routine. Al deze parameters worden opgenomen in een testmethode voor snellere opstart. Deze parameters zijn oa spindle snelheid, water temperatuur, bemonsterings tijdstippen etc.
De methode opslag in het instrument is vrijwel onbegrensd. Zodra de test is gestart, wordt een groot lettertype geactiveerd zodat de belangrijkste parameters zelfs op grote afstand nog goed leesbaar zijn voor de laborant.

Het ontwerp bespaard u kostbare labruimte, doordat u deze op 2 manieren kan opstellen.

Voor meer informatie zie www.prolyse.nl en www.pharma-test.de