EAO Serie 45 slagdrukknoppen – Intuïtief en extra groot

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Motion & Drives

  Bezoek EAO op de WoTS, standnummer 10 C 048

EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs), biedt met de producten van de nieuwe Serie 45, een breed scala aan machinebedieningsfuncties met uitstekende technische eigenschappen.

Dankzij het extra grote bedieningsvlak is de duidelijk zichtbare slagdrukknop ideaal voor gebruik in ruwe omgevingen, waar plotselinge en ongecoördineerde bewegingen bepaalde commando’s moeten activeren. Deze drukknop kan worden bediend met de vlakke hand, met werkhandschoenen aan of met de elleboog.

Voordelen van de slagdrukknoppen

  • Extra groot bedieningsvlak
  • Ook geschikt voor noodstopfuncties
  • Leverbaar voor puls- en stapfuncties
  • Snel te installeren en eenvoudig in gebruik
  • Robuuste IP69K-frontbescherming

De slagdrukknop wordt gemonteerd in een behuizing geleverd. De keuze uit verschillende schakelelementen geeft de klant aanzienlijke flexibiliteit bij het configureren van zijn machines. De kabel wordt aangesloten aan de boven- of onderkant van de voorzijde van de behuizing, via een schroefaansluiting met schroefdraad M20. De schroefverbinding en schakelelementen worden niet meegeleverd. De slagdrukknop is leverbaar in vier standaardversies: met een rode lens, stapfunctie en een trekontgrendeling voor de stopfunctie of met een zwarte lens voor pulsfunctie.

Lees meer over de Serie 45 op www.eao.com/45

Partners