Gadget World of Electronics gekozen

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Electronics, World of Electronics

Begin oktober heeft een eerste overleg voor de elektronicagadget van WoTS 2020 plaatsgevonden. Tijdens dit overleg zijn drie voorstellen voor de gadget gepresenteerd. De aanwezigen kozen na een stemming voor het idee van Dekimo!

De gadget van WoTS 2020 wordt een ‘voice recording device’. Een ingebouwde microfoon neemt een regel tekst op en vervormt deze. De gadget kent een vijftal special effects. Deze special effects kunnen tijdens de beurs ‘live’ geunlocked worden. Deze functionaliteiten in combinatie met het trendy design vormen de ideale gadget voor jong en oud.

Een groot voordeel van het opnameapparaatje is dat deze zowel op als na de beurs te gebruiken is. Over de naam en de vormgeving van de gadget wordt al druk gespeculeerd. Ontwikkelaar Dekimo gaat nu aan de slag met het prototype en de BOM-lijst. Zodra de BOM-lijst bekend is, zal deze worden gedeeld met geïnteresseerde exposanten.

In het gadgetproject vindt een nauwe samenwerking plaats met meerdere partners uit de keten. Het toont de kracht van de Industriële Elektronica branche.

Heeft u interesse in deelname aan de gadget, maar dit nog niet kenbaar gemaakt? Neem dan contact op met Marc Berkouwer.   

Partners