Grotere capaciteit met nieuwe hoogtoerige centrifugaalpomp

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Industrial Processing

Sunflo P-3400 is een nieuwe hoogtoerige centrifugaalpomp van Sundyne. Sundyne breidt hiermee z’n beproefde 3000-serie horizontale ééntraps pompen voor hogedruktoepassingen uit.

De P-3400 pomp is op een aantal cruciale elementen verbeterd ten opzicht van de bestaande, kleinere modellen. Zo is de waaier aangepast en is daardoor beter bestand tegen hoge hydraulische belastingen; de versnellingskast is versterkt en zijn de lagers zwaarder uitgevoerd. De combinatie van deze verbeteringen zorgt voor een hogere druk en opvoerhoogte. De Sunflo P-3400 is leverbaar voor capaciteiten tot 100 m3/h, opvoerhoogtes tot 1.100 m, vermogens tot 300kW (50 Hz) en temperaturen van -46 tot 177 °C.

Evenals de andere modellen uit deze serie, is de Sunflo P-3400 enkeltraps uitgevoerd, kent een pulsatievrije opbrengst en is zeer toegankelijk voor onderhoud. Sunflo-centrifugaalpompen worden veel gebruikt voor onder andere boiler-feed, NOx  onderdrukking, omgekeerde osmose en reinigingstoepassingen en zijn uitermate  geschikt voor het verpompen van relatief lage capaciteiten bij hoge drukken.

Hoogtoerige centrifugaalpomp voor hogedruktoepassingen

Partners