GSM-PRO2, monitoren en controleren

CONTA-CLIP presenteert de communicatiemodule GSM-PRO2, een remote control en onderhoudsoplossing voor decentrale toepassingen via 2G en 3G draadloze netwerken met I/O uitbreidingsmodules voor een aanpasbaar aantal in- en uitgangen. De multifunctionele I/O-module waarschuwt gebruikers via automatische sms- of e-mailberichten wanneer het gecontroleerde proces een bepaalde status bereikt of als bepaalde grenzen worden overschreden. Medewerkers van controlekamers of onderhoudstechnici kunnen ook gelijktijdig de digitale relaisuitgangen van de GSM-PRO2 via sms-berichten en d.m.v. de app schakelen.

Verschillende logfuncties kunnen worden gebruikt om de status van het systeem vast te leggen, proceswaarden van de analoge ingangen bij te houden, of over de tijd de activering van in- en uitgangen. De logbestanden kunnen via USB worden geëxporteerd, kunnen naar een e-mailadres worden gestuurd of in het webportaal worden weergegeven. De GSM-PRO2 beschikt over twee universele ingangen die naar wens kunnen worden geconfigureerd voor digitale (24 VDC) of analoge (0.10 V/0 … 20 mA) signalen, verder over een pulsteller ingang met een maximale resolutie van 1000 pulsen per seconde en een potentiaal vrij relais uitgang. Via een geïntegreerde connector kunnen maximaal 15 I/O-expansiemodules worden aangesloten op de GSM-PRO2. Ze zijn leverbaar in vier verschillende versies. Terwijl de GSM PRO 10DI is uitgerust met tien 24 V digitale ingangen, beschikt de GSM PRO 8AI over acht instelbare multifunctionele ingangen (0.10 V, 0 (4) …) 20mA, NTC, RTD. De GSM PRO 4DO heeft vier relaisuitgangen voor continue stromen tot 16 A, en de GSM PRO 4AO biedt vier 0 .. 10 V analoge uitgangen.

Een app voor iPhone- en Android apparaten zorgt voor snelle en eenvoudige controle en regeling van de communicatiemodule en biedt snel een overzicht van de status van alle in- en uitgangen van meerdere GSM-PRO2-modules tegelijk. De GSM-PRO2 kan in de toekomstige een webbrowser worden geparametreerd en vereist geen programmeerkennis. Zelfs na installatie en inbedrijfstelling van de modules kunnen firmware updates en online configuratiewijzigingen op elk gewenst moment eenvoudig worden uitgevoerd via het GSM-netwerk.

Partners