HETTICH BENELUX STABILITEITSKASTEN (PSC)

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws

Hettich Benelux heeft in eigen huis `Pharmaceutical Stability Cabinets´ ge-engineered voor het testen van farmaceutische en chemische producten (ICH Q1A). De stabiliteitskasten zijn in twee standaard uitvoeringen beschikbaar. Daarnaast is maatwerk alsook een combinatie van de standaarduitvoeringen leverbaar in één complete wand (incl. vloer- en plafondafwerking). Voor de standaard uitvoering zijn diverse opties en accessoires beschikbaar.

De stabiliteitskasten beschikken over een nauwkeurige temperatuur- & vochtigheidsregeling en hebben een kleine voetprint. Door het unieke luchtcirculatiesysteem kan het totale plateau gebruikt worden als valideerbaar oppervlak.

Voor maximale energiebesparing zijn de regelsystemen geprogrammeerd met een zogenaamde ´neutrale zone´. Hierbij wordt proportioneel gekoeld of verwarmd tot de ingestelde waarde, waarna een energieneutrale interval volgt waarin niet verwarmd of gekoeld wordt. Door de ultrasoon luchtbevochtiger en een goed geïsoleerde behuizing, heeft de stabiliteitskast een laag energieverbruik.

Door de ledlichtlijn aan de voorzijde is de alarmering en monitoring duidelijk zichtbaar. De stabiliteitskasten zijn geschikt voor onder andere de volgende applicaties: farmaceutische stabiliteit, cosmetica, voedingsmiddelen en verouderingstesten. Kijk voor meer informatie op www.hettichbenelux.com of kom naar onze stand 7A071

Partners