High-performance afstandssensor P1KY001 van wenglor

Laatste Nieuws

Snel en nauwkeurige schakeling – zelfs in extreem schuine posities tot 89º

’s Werelds kleinste lichtlooptijd sensor biedt een continue aanwezigheids- en positie check in kleine ruimtes. In relatie tot het formaat van de behuizing, heeft de sensor een grote werkafstand van 1.000 mm. Dit komt door zijn efficiënte verticale laser diode. De innovatieve diode garandeert het meest nauwkeurige responsvermogen van de sensor. De sensor is in staat om applicaties voor positionering van zwarte en glanzende objecten met een ongeëvenaarde precisie op te lossen – zelfs met een hoge schakelfrequentie tot 1.000 Hz.

De WinTec technologie (wenglor interference free technology) geeft de lichtlooptijd sensoren hun eigenschappen om objecten met zwarte en glanzende oppervlaktes te detecteren, zelfs in zeer schuine posities.

Storende factoren, zoals reflecties in het werkbereik van de sensoren, die naast of tegenover elkaar gemonteerd zijn, hebben geen invloed op de hoge kwaliteit van de meetresultaten. Daardoor garandeert WinTec een betrouwbare schakelgedrag van de sensoren – voor een efficiënte en foutloze werking in elke fabriek.

High-lights:

  • afmeting 22 x 32 x 12 mm
  • werkbereik 0 tot 1.000 mm
  • schakelfrequentie 1.000 Hz
  • temperatuur range -40 tot +50 ºC
  • 2 schakeluitgangen
  • laserklasse 1wenglor_wintec_p1ky001

Voor meer informatie bezoekt u ons op de stand A050 in hal 10 of kijk op onze website www.wenglor.com

Partners