Meedenken over een gloednieuw beursproject: Waterstofplein

Exposantennieuws World of Industry, World of Industry, Exposantennieuwsbrief World of Industry

Dit najaar starten we met het opzetten van inhoudelijke projecten en het seminarprogramma voor World of Automation. Samen met exposanten informeren we (potentiële) beursbezoekers over actuele thema’s in de markt, bijvoorbeeld in de vorm van een beursproject. Dat geeft de bezoeker extra reden voor een bezoek aan WoTS 2020, omdat hij naast het netwerken ook de nodige kennis kan opdoen. Daarnaast zorgt deze aanpak voor verbinding met de exposanten.

Een van de nieuwe beursprojecten voor WoTS 2020 is het Waterstofplein. Wilt u betrokken zijn bij de invulling van dit project? Laat het ons weten.

Het idee van het Waterstofplein is een platform op de beursvloer te bieden waar exposanten waterstofoplossingen en -instrumentatie kunnen tonen in combinatie met demonstraties van concrete en innovatieve waterstoftoepassingen van eindgebruikers.

Op 1 november, van 13.00 tot 14.30 uur, kunt u aanschuiven bij een deelnemersoverleg. Deze bijeenkomst is bij FHI in Leusden. Wilt u hierbij betrokken zijn en meedenken over de invulling van het Waterstofplein? Stuur dan uw aanmelding naar Susanne van Boxtel.

Andere beursprojecten waar u als WoTS-exposant aan deel kunt nemen zijn:

U kunt uw interesse kenbaar maken voor een (of meerdere) van bovenstaande projecten door een e-mail te sturen naar Petra Kortenoeven. Meer informatie over de projecten en seminars kunt u vinden op de website van World of Automation.

Wellicht zijn ook projecten en seminars van de andere WoTS-werelden voor u interessant. Bekijk de website voor een overzicht van Industrial Processing en World of Motion & Drives.

Partners