Netzsch Nevio serie DSC en TGA voor farma, voeding en cosmetica

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory

Technex introduceert tijdens de WoTS een nieuwe serie DSC, TGA en STA instrumenten, die specifiek zijn ontwikkeld voor analyse van fase overgangen en decompositiegedrag van farmaceutische grondstoffen en eindproducten, voedingsmiddelen en cosmetica.

Deze Nevio systemen van het Duitse Netzsch Gerätebau zijn leverbaar met Proteus Protect, dit is thermische analyse software die voldoet aan de eisen zoals gesteld in 21 CFR part 11.

De Netzsch DSC 204 F1 Nevio is onze premium DSC voor een temperatuur range van -180°C tot 700°C. Deze DSC verenigt uitstekende prestaties met maximale flexibiliteit, door middel van verwisselbare sensoren, verschillende koelsystemen die parallel zijn te gebruiken, een AutoSampler voor 192 samples.

De Netzsch DSC 214 Nevio is de snelste heatflux DSC met opwarn en afkoelsnelheden tot 500°C/min en een AutoSampler voor 20 samples.

De Nevio serie TGA en STA systemen zijn leverbaar met balansresolutie van 25 nanogram tot 0,1 ug, opwarmsnelheden tot 1000°C/min, AutoSamplers voor 20 of 192 samples. Alle TGA en STA instrumenten zijn toploading, wat garant staat voor gebruiksgemak en een ideale lage gasflow voor optimale detectie van vrijkomende gassen met behulp van FTIR, QMS en/of GC/MS.

Partners