NIEUW: Single layer CELLdisc™, CELLring™ en CELLhandle™

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws

Greiner Bio-One breidt het CELLdisc™ assortiment uit met een drietal nieuwe producten. CELLdisc™ is een nieuw meerlagig celkweekvat dat een groeioppervlak biedt tot één vierkante meter voor hechtende zoogdiercellen in een minimale ruimte. De CELLdisc™ was al beschikbaar in een 4-, 8-, 16, en 40-laagse uitvoering met een TC en een Advanced TC behandeling.
In de loop van vorig jaar werd ook de CELLswing™, een compact mechanisch apparaat dat het mogelijk maakt om de CELLdisc™ in elke positie te brengen en te draaien, aan de productlijn toegevoegd.
In april werden tijdens de Analytica 2018 in München de nieuwe Single layer CELLdisc™, CELLring™ en CELLhandle™ gepresenteerd.

Single layer CELLdisc™
De CELLdisc™ met één laag kan worden gebruikt als referentie voor grotere celkweek batches die worden gekweekt onder gelijke omstandigheden. Bij deze 1-laagse uitvoering kan gemakkelijker worden gekeken naar de celgroei, de cel morfologie en confluentie. De beslissing wanneer medium moet worden ververst of cellen worden geoogst, kan daarom gemakkelijk worden gemaakt. Ook kan de single layer CELLdisc™ worden gebruikt als kweekfles met een groeiopppervlak van 250 cm2.

 

CELLring™
CELLring™ ondersteunt een exacte horizontale positionering van de CELLdisc™. Oppervlakte onregelmatigheden kunnen zo worden gecompenseerd zodat cellen en media gelijkmatig worden verdeeld.

 

 

CELLhandle™
CELLhandle™ garandeert veilig en gemakkelijk transport en het handig legen van vooral de grote formaten CELLdisc™.

 

 

Meer weten?
Greiner Bio-One, stand 7C048
Inschrijven kan nog steeds HIER. 

Partners