Nieuwe generatie NEMA 8 Stepper Motor

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing, Exposantennieuws World of Motion & Drives

De MS8HY-serie van MOONS is een HB stepper motor met een compact formaat die specifiek is ontworpen voor toepassing in kleine precisie-instrumenten. Door continu te investeren in productonderzoek en geavanceerde elektromagnetische simulatie heeft MOONS de prestaties kunnen optimaliseren. Als gevolg hiervan is de nieuwe MS8HY-serie motor een compacte, zeer efficiënte, krachtige stepper motor. Dit ontwerp biedt ook meer bevestigings- en verbindingsopties die het best passen bij elke toepassing.

  • Innovatieve ronde flens, diameter van de motor body is slechts 22 mm
  • 27% -40% meer houdkoppel, tot 8,5 oz-in (60 mNm)
  • 18,5% lager volume en ongeveer 10% minder gewicht dan conventionele motoren
  • Innovatieve ronde flens biedt flexibele en op maat gemaakte montageoplossingen
  • Verschillende bevestigingsmodi: naar voren gericht, uit de zijkant van de motor of uit de achterkant van de motor voor flexibiliteit en ruimtebesparing
  • Mogelijke aanpassingen zijn motorwikkelingen, verschillende assen, motordraden en connectoren en encoder- en vertragingskastoptie
  • Hoog koppel

    Geoptimaliseerd ontwerp van het magnetische circuit geeft een hogere efficiëntie en een hoger koppel.

Compacte structuur bespaart ruimte & gewicht

De MS8HY-serie heeft een kleinere body diameter in vergelijking met conventionele ontwerpen. De diameter is verkleind van Φ 27 mm naar Φ22 mm. Het volume is 18,5% kleiner en het gewicht is ongeveer 10% minder dan bij conventionele motoren. Dit helpt om de behoefte van de klant aan kleinere en lichtere oplossingen te beantwoorden, om zijn producten beter te kunnen verbeteren.

Flexibele machine designs

De MS8HY-serie heeft twee flensopties, een vierkante flens en een ronde flens. De vierkante flensoptie heeft dezelfde montage als conventionele Nema 8-ontwerpen. De ronde flens is een innovatie van MOONS om nog meer ruimte te besparen, het gewicht verder te verminderen en deze motoren in de plaats te stellen van andere ronde motortechnologieën. Gecombineerd met opties voor meerdere draaduitlaten, laat het klanten eenvoudig zeer compacte apparatuur ontwerpen en voldoen aan de vereisten van hightech-toepassingen zoals: draagbare medische apparatuur, bewakingscamera’s, elektronische microscopen, actuators, enz.

Variëteit in bevestiging & aansluiting

Vierkante flens montage

De vierkante flens is een standaard HB Step-ontwerp. Het vierkante flensontwerp uit de MS8HY-serie biedt de optie van twee vierkante montage-afmetingen: 15,4 mm of 16 mm, die alle vereisten in de markt dekken.

Ronde flens montage

MOONS’ heeft een innovatief ontwerp met ronde flenzen ontwikkeld dat perfect past bij de nieuwe statorlaminering. Met deze standaard montageplaat kunnen de bevestigingsschroeven aan dezelfde kant als de motor worden gemonteerd, waardoor het gemakkelijker te installeren is en het hele lichaam zeer compact is. Het gebruik van een afzonderlijke montageplaat maakt het ook gemakkelijk voor MOONS om aangepaste montageoplossingen te bieden die passen bij de specifieke toepassing.

Kabel en connector aansluitingen

Aansluitkabels zorgen voor een permanente verbinding met de motor. Ze kunnen worden aangepast in elke lengte met connectoren aan het uiteinde van de kabels als een optie. Hierdoor kan de motor rechtstreeks op de motoraandrijving worden aangesloten.

Steekverbindingen hebben nu de mogelijkheid om naar voren, uit de zijkant van de motor of uit de achterkant van de motor te kijken. De achterwaarts gerichte connector is volledig ingesloten in de vorm van het motorhuis. Dit zorgt voor verdere flexibiliteit en ruimtebesparing.

Montage & aansluitingsopties

Klanten hebben nu de flexibiliteit om kleine, compacte apparatuur te ontwerpen die eenvoudig te monteren is.

Vierkante flens

Ronde flens

Partners